Om het “Exclusive” vorm en inhoud te geven is in samenwerking met onze leveranciers gezocht naar mooie stoffen en aansprekende dessins. De huidige collectie is gemaakt van 300TC katoensatijn en heeft een aantal speciale behandelingen ondergaan, waardoor de stoffen in het gebruik veel comfort bieden.

Sofiben Exclusive Collectie 2020

Voor de meeste stoffen is voor het opbrengen van de dessins gebruik gemaakt van Digital Printing. Dit nieuwe verfproces geeft haarscherpe lijnen en vormen en een intensieve kleuren.

Voordeel hierbij is dat aanzienlijk minder verf nodig is dan op basis van het traditionele verfproces, wat een positieve uitwerking heeft op mens en milieu.

De combinatie van een geweldige uitstraling, look en feel en gebruiksgemak maken dat met recht gesproken kan worden van een “Exclusive” product.

Nederlands ontwerp van hoge kwaliteit. Ieder Sofiben exclusive dekbedovertrek wordt met de hand gemaakt in ons atelier in Brabant.

De technische eigenschappen van onze stoffen en de Sofiben rits zijn van hoogwaardige kwaliteit. Vandaar onze garantie van 8 jaar op de rits.

Alle katoenen stoffen zijn bewerkt met Sanfor voor meer zachtheid en slaapcomfort.